Sæt ord på døden

“Sæt ord på døden” er en selvhjælpsbog for dødende og deres pårørende.

Søgade Begravelse har siden begravelsesfirmaets begyndelse lagt stor vægt på, at oplyse om Min Sidste Vilje og vigtigheden af, at få den udfyldt både for sin egen og de pårørendes skyld. Bogen som Dorte Gudmand Pedersen har skrevet er lidt i samme stil, nemlig en bog for døende og deres pårørende.

Tanken med bogen

Bogen er tænkt som en arbejdsbog, hvor der er plads til at skrive tanker og praktiske gøremål eller ønsker ned. Dorte Gudmand Pedersen arbejder som sygeplejerske på Hospice Sjælland i Roskilde, hvor hun gennem årene har talt med rigtig mange døende. Det er igennem disse samtaler, at Dorte har udviklet samtaleteknikker, som kan hjælpe patienterne med at sætte ord på deres følelser.

Bogen indeholder en række forslag til, hvordan du sammen med dine pårørende kan forberede dig på døden. Desuden er der anonyme udtalelser fra patienter og det er disse udtalelser, som gerne skal give læseren et indblik i, hvad der kan fylde i ens tanker. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, det er blot tænkt som en guide. Den er tilgængelig som paperback, e-bog og lydbog.

Desuden findes bogen hos Søgade Begravelse på vores adresser i Glumsø, Ringsted, Bjæverskov, Osted og Hvalsø og udleveres uden beregning, hvis man ønsker et eksemplar.

Niels Pedersen
Niels Pedersen
Ejer og bedemand