Priser

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange bedemænd og begravelsesforretninger, har deres priser tilgængelige på deres hjemmesider, ligesom nogle bedemænd har pakkeløsninger.

 

Hos Søgade Begravelse har vi ingen pakkeløsninger, tilbud eller faste priser.

 

Vi er forhandler af miljørigtige kister – og kan også tilbyde budgetvenlige kister.

 

Men hov – det lyder da helt vildt uigennemskueligt? Nej, det synes vi faktisk ikke det er. Nu skal vi forklare, hvorfor.

 

Vi hos Søgade Begravelse har ingen pakkeløsninger mv. fordi, at vi altid tage dialogen med de pårørende fra starten og høre afdødes og de pårørendes ønsker til bisættelsen eller begravelsen, før vi kommer med en pris. Det synes vi er seriøst og skaber troværdighed – og samtidig sikre det dig mod ekstraregninger! Der findes nemlig ingen gennemsnitspris på en begravelse, alt er individuelt.

 

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, og få et prisoverslag når vi har hørt mere omkring ønsker, afstand, tidspunkt for afholdelse begravelse/bisættelse, valg af kiste og urne mv.

 

De ting som kan påvirke prisen er bl.a.: Tidspunkt for afholdelse af cermoni, valg af kiste og evt. urne, kørsel, dekoration af kiste/urne, blomster, gravsten mv.

 

Begravelseshjælp

 

For de fleste er det muligt at modtage begravelseshjælp. Du kan læse mere om de særlige regler herfor på Borger.dk – begravelseshjælp.

 

Hos Søgade Begravelse hjælper vi gerne med at ansøge om begravelseshjælp.

Få et uforpligtende tilbud

Ring på 36395810 og få et uforpligtende tilbud.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked (indtast ikke personfølsomme oplysninger)