Bedemanden holder foredrag

Søgade Begravelses medarbejdere afholder jævnligt foredrag for unge konfirmander, SOSU-studerende, ældre borgere, skoler med flere. 

Foredraget kan tit være en måde, at afmystificere Bedemandens arbejde. Samt en fortælling om Livets sidste rejse og de overvejelser, man kan gøre sig i den forbindelse. Vi ved alle at døden er uundgåelig, men det kan stadig være svært at tale om. Og når det kommer til ens egen afskedsceremoni, kan det være endnu svære at tage hul på planlægningen og ønsker hertil. Derfor bliver der også talt varmt for Min Sidste Vilje og Bedemanden har altid eksemplarer med til dem der måtte ønske det. Min Sidste Vilje kan bruges til, at få skrevet lidt ned om, de ønsker man har til sin egen afskedsceremoni. Det være sig kiste, urne, musik, salmer, blomster og hvad man ellers kan forestille sig. Du kan finde en elektronisk version af Min Sidste Vilje her

Livets sidste rejse

Livets sidste rejse, er overskriften på foredraget om døden og livet. Det er blandt andet Bedemand Niels Pedersen man kan møde, han har mange års erfaring først som portør og dernæst som bedemand. Han har derfor opnået et unikt indblik i en verden, som meget få taler om, men som alle kommer i berøring med.

Book et foredrag med Niels Pedersen på telefon 36395810.

De fleste foredrag afholdes på plejehjem, foreninger, skoler og sygehuse. Har du særlige ønsker til foredraget, kan dette naturligvis aftales forinden.

Pris for foredrag

Et foredrag af 1 ½ times varighed – 1.000 kr. inkl. moms.

Kørsel afregnes særskilt med 3 kr. pr. km.

Eller efter aftale.

Om Niels Pedersen

Niels Pedersen har mange års erfaring som bedemand og har tidligere arbejdet som portør. Dette har givet et unikt indblik i verden som få kommer i berøring med samt en forståelse for at møde mennesker i, ikke altid livets mest glade situationer.

Niels Pedersen
Niels Pedersen
Ejer og bedemand