Borgerlig bisættelse eller begravelse

Har man meldt sig ud af Folkekirken, er man Ateist, Jehova, Katolik, Baptist, Hindu eller andet, har man ofte stadig brug for at få taget en ordentlig afsked med den afdøde, hvad enten det er ens far, mor, ægtefælle eller barn for den sags skyld.

Ikke en bestemt måde

Dette kan gøres på mange måder. Har man brug for en præst fra et andet trossamfund, eller slet ingen præst, kan en hver anden person stå for den højtidelige del. Denne opgave påtager Bedemanden fra Søgade Begravelse sig også gerne, hvis der er et ønske fra familiens side om dette, eller er der en god taler i familien eller i afdødes omgangskreds, er det også muligt at få den person med i planlægningen, og mindestunden bliver også på denne måde meget mere personlig.

Ring døgnet rundt

Vores telefoner er åbne døgnet rundt - 36395810

Bedemand Niels Pedersen

Vi hjælper

Søgade begravelse har været medvirkende til at afholde bisættelser og begravelser mange forskellige steder, f.eks i sommerhuse/ haver, sportshaller, fabrikshaller, egen bopæl, stranden og beboerhuse og fungerer som tovholder på alle detaljer såfremt at de pårørende ønsker det, og kan evt. skaffe musikere som kan være med til at udfylde nogle personlige ting i forbindelse med afholdelsen af en bisættelse/begravelse.

Derudover oplever vi i Søgade Begravelse, at mange mennesker har brug for at få vist den røde tråd i afdødes liv, hvilket kan gøre det en hel del lettere at komme igennem procesessen med at få sagt farvel.

Så har afdøde været glødende fodboldfan, gået på Jagt, dyrket porcelænsmaling, været rødt Postbud, gartner, soldat eller andet, kan man godt få tilført nogle personlige ting i planlægningen af en Bisættelse/Begravelse.

Kontakt os

Kontakt os på 36395810 eller læs mere om Søgade Begravelse her.

Niels Pedersen
Niels Pedersen
Ejer og bedemand