Begravelser og bisættelser

Vi ved at vores sidste rejse er begravelsen eller bisættelsen. Det kommer dog, som en ubehagelig overraskelse for os alle, når vi pludseligt står i den situation, at vi skal tage afsked med en af vores nærmeste. Søgade Begravelse hjælper dig med at arrangere begravelsen eller bisættelsen af din pårørende.

Søgade Begravelse – din lokale bedemand.

Begravelse / Bisættelse

Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt til begravelsen eller bisættelsen. Kontakt os på 36395810.

En begravelse eller bisættelse afholdes som udgangspunkt inden for 5-10 dage efter afdøde er gået bort. Dog kan bedemanden søge om udsættelse, hvis dette er nødvendigt af forskellige årsager.

Vi har indgået samarbejder med en lang række kirker og kapeller på hele Sjælland, men bistår også ved begravelser eller bisættelser på Fyn og i Jylland.

Vi bistår også med askespredning fra hav eller fjord.

Den indledende samtale

Vi anbefaler altid, at man starter med en indledende samtale omkring, hvad den afdøde havde af ønsker til sin begravelse eller bisættelse. Det kan evt. være at den afdøde havde helt særlige ønsker, som måske fremgår af “Min sidste vilje“.

Ved den indledende samtale drøfter vi også, hvilke opgaver du ønsker at Søgade Begravelse skal varetage for dig.

Den indledende samtale kan enten holdes på et af vores kontorer eller hos Jer. Vi afholder gerne samtaler i hjemmet.

Har du spørgsmål inden den indledende samtale er du velkommen til at kontakte bedemand Niels Pedersen, bedemand Minna Christensen, bedemand Susanne Pedersen eller bedemand Brian Hansen på telefon 36395810. Du finder nyttige links her. Du kan se billeder af et udvalg af de kister og urner vi har i vores sortiment her.

Ydelser

Vores ydelser som bedemand spænder bredt lige fra:

 • Kontakt til præsten
 • Kontakt til graveren
 • Kørsel med afdøde i rustvogn
 • Pyntning af kirken
 • Udarbejdelse af dødsannoncer
 • Salg af kister, urner mv.
 • Koordinering mellem familie, præst, kirkegård og evt. krematorie
 • Vi indberetter dødsfaldet digitalt og ansøger om begravelseshjælp
 • Askespredning fra hav eller fjord
 • Catering til mindehøjtideligheder i samarbejde med Sund Kok
 • Og meget mere

Priser

Priserne for en begravelse eller bisættelse afhænger af ønsker. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Har du andre spørgsmål til vores priser er du naturligvis også velkommen til at kontakte bedemand Niels Pedersen, Minna Christensen, Susanne Pedersen eller Brian Hansen på telefon 36395810.

Hvor

Vi arrangerer begravelser og bisættelser i Ringsted, Hvalsø, Lejre, Skibby, Roskilde, Glumsø, Benløse, Holbæk, Næstved, Slagelse, Osted, Kirke Hyllinge, Allerslev, Bjæverskov, Borup, Køge, Svogerslev, Gevninge, Kirke Sonnerup, Kirke Såby, Jyllinge, Herlufmagle, Tølløse, Viby Sj. Stenlille, Gundsømagle, Fuglebjerg, Herslev, Vetterslev, Kværkeby og Vigersted, Dianalund , St. Merløse, Faxe, Haslev, Jystrup, Nyrup, Gørlev, Tune, Rorup, Glim og Sorø – ja faktisk på hele Sjælland samt Fyn og Jylland.

Vores rustvogne

Vores vognpark består af 4 rustvogne. 2 Ford Mondeo’er og 2 Volvo rustvogn.

Askespredning fra hav eller fjord

Søgade Begravelse

Krans - Søgade Begravelse