Søgade Begravelse i Tølløse

Kontakt din lokale bedemand i Tølløse – Niels Pedersen og Brian Hansen. Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt fra kontakt til præst til pyntning af kirken. I mere end 10 år har Niels Pedersen og Brian Hansen arrangeret begravelser og bisættelser i Tølløse og omegn.

Bedemand i Tølløse – Telefon 36395810

Søgade Begravelse er din lokale bedemand i Tølløse. Vi besvarer opkald hele døgnet, du kan trygt ringe på 36395811.

Søgade Begravelse hjælper med alt fra kontakt til kirke og præst til bestilling af begravelseskaffe. Ring blot på 30154010, hvis familien eller afdøde har særlige ønsker.

Er der særlige forhold du ønsker at drøfte med din lokale bedemand fra Benløse, er du også meget velkommen til at kontakte Niels Pedersen.

Hos Søgade Begravelse ønsker vi at yde en god og ærlig service i øjenhøjde med vores klienter. Du kan læse mere om begravelser og bisættelser her samtidig med at du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Få besøg af bedemanden i hjemmet. Vi afholder gerne samtaler i hjemmet. Ring til bedemand Niels Pedersen på mobil 30154010 og aftal en samtale.

Niels Pedersen har været bedemand i Ringsted og Hvalsø området i mange år og har et stort lokalkendskab.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte din lokale bedemand. Bedemand Niels Pedersen besvarer opkald døgnet rundt alle årets dage – ring 30154010.

Butik og udstilling

Vi har egen butik med udstilling af kister, urner mv. midt i Ringsted.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og hente en udgave af “Min Sidste Vilje“. Vi fremsender også gerne en udgave med posten.

Adresse

Vi har kontor midt i Hvalsø.

Søgade Begravelse
Hovedgaden 23
4330 Hvalsø

Telefon: 36395811
Mobil: 30154010 og 30154011
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk og brian@soegade-begravelse.dk

Bedemand i Tølløse, Niels Pedersen

Bedemand i Tølløse, Niels Pedersen

brian-soegade-begravelse

Bedemand i Tølløse, Brian Hansen