Søgade Begravelse i St. Merløse

Kontakt din lokale bedemand i St. Merløse og Store Tåstrup. Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt fra kontakt til præst til pyntning af kirken. I mere end 10 år har Niels Pedersen og Minna Christensen arrangeret begravelser og bisættelser.

Bedemand i St. Merløse – Telefon 36395810

Søgade Begravelse er din lokale bedemand i St. Merløse og St. Tåstrup. Vi besvarer opkald hele døgnet, du kan trygt ringe på 36395810 eller mobil 30154010.

Bedemand Niels Pedersen og Minna Christensen hjælper med alt fra kontakt til præst til kørsel med afdøde. Er der særlige forhold du ønsker at drøfte med en bedemand, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Hos Søgade Begravelse ønsker vi at yde en god og ærlig service i øjenhøjde med vores klienter. Du kan læse mere om begravelser og bisættelser her samtidig med at du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Ønsker du at få besøg af bedemand Niels Pedersen eller Minna Christensen i hjemmet, afholder vi gerne samtaler i hjemmet. Du kan få besøg af bedemanden i hjemmet døgnet rundt, ring blot på 30154010.

Butik og udstilling

Vi har egen butik med udstilling af kister, urner mv. i Ringsted. Vi fremviser gerne et stort udvalg af de forskellige typer af kister og urner.

Adresse

Vi har på nuværende tidspunkt ikke kontor i St. Merløse, men vi afholder gerne samtaler hos dig eller på vores kontor i Ringsted.

Søgade Begravelse
Søgade 26
4100 Ringsted

Telefon: 36395810
Mobil: 30154010 og 93632012
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk og minna@soegade-begravelse.dk

Bedemand i Sorø, Niels Pedersen

Bedemand i St. Merløse, Niels Pedersen

Bedemand i St. Merløse, Minna Christensen