Søgade Begravelse i Ringsted

Kontakt din lokale bedemand i Ringsted – Niels Pedersen og Brian Hansen. Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt fra kontakt til præst til pyntning af kirken. I mere end 10 år har Niels Pedersen og Brian Hansen arrangeret begravelser og bisættelser i Ringsted og omegn.

Bedemand i Ringsted – få hjælp til begravelsen eller bisættelsen – Telefon 36395810

Søgade Begravelse er din lokale begravelsesforretning midt i Ringsted. Vi besvarer opkald hele døgnet (24/7), du kan trygt ringe på 30154010 og snakke med din lokale bedemand Niels Pedersen og Brian Hansen. Du kan også sende en mail via kontaktformularen, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi sætter etik, omsorg og nærvær højt.

Er der særlige forhold du ønsker at drøfte med en bedemand, er du også meget velkommen til at kontakte Niels Pedersen.

Begravelse og bisættelse i Ringsted

Hos Søgade Begravelse ønsker vi at yde en god og ærlig service i øjenhøjde med vores klienter. Du kan læse mere om begravelser og bisættelser her samtidig med at du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Få besøg af bedemand Niels Pedersen eller Brian Hansen i hjemmet alle årets dage. Vi afholder gerne samtaler i hjemmet. Ring eller SMS på 30154010 døgnet rundt.

Niels Pedersen og Brian Hansen er begge bosiddende i Ringsted eller Benløse og har et stort lokal kendskab. Niels Pedersen har været bedemand i Ringsted og Hvalsø i de senere år og har også i dette område et godt lokal kendskab.

Vi arrangerer begravelser og bisættelser i Kværkeby Kirke, Haraldsted Kirke, Vetterslev Kirke, Jystrup Kirke, Bringstrup Kirke, Sct. Bendts Kirke, Gyrstinge Kirke, Vigersted Kirke, Benløse Kirke, Sankt Knuds Kirke, Klostermarkskirken mfl.

Butik og udstilling

Vi har egen butik med udstilling af kister, urner mv. Du er også meget velkommen til at kigge forbi og hente en udgave af “Min Sidste Vilje“.

Adresse

Søgade Begravelse
Søgade 26
4100 Ringsted

Telefon: 36395810
Mobil: 30154010 og 30154011
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk og brian@soegade-begravelse.dk

Medarbejderne hos Søgade Begravelse

Medarbejderne hos Søgade Begravelse

Søgade Begravelse, Ringsted

Bedemand i Ringsted, Niels Pedersen

Bedemand i Ringsted, Niels Pedersen

brian-soegade-begravelse

Bedemand i Ringsted, Brian Hansen