Søgade Begravelse i Osted

Kontakt din lokale bedemand i Osted – Niels Pedersen og Brian Hansen. Begravelser og bisættelser i Osted – vi besvarer opkald hele døgnet, du kan kontakte os på 30154010. Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt fra kontakt til præst til pyntning af kirken. I mere end 10 år har Niels Pedersen og Brian Hansen arrangeret begravelser og bisættelser. Vi har kontor på Byvejen 1 i Osted.

Bedemand i Osted – Telefon 36395810

Søgade Begravelse er din lokale bedemand i Osted. Vi har eget kontor på Byvejen 1 i Osted. Vi besvarer opkald hele døgnet, du kan trygt ringe til os på 36395810 eller mobil 30154010.

Søgade Begravelse hjælper gerne med kontakt til præst og kirke. Har du eller afdøde særlige ønsker, hjælper vi naturligvis også med dette.

Er der særlige forhold du ønsker at drøfte med en bedemand, er du også meget velkommen til at kontakte bedemand Niels Pedersen – hele døgnet.

Hos Søgade Begravelse ønsker vi at yde en god og ærlig service i øjenhøjde med vores klienter. Du kan læse mere om begravelser og bisættelser her samtidig med at du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Få besøg af bedemanden i hjemmet. Vi afholder gerne samtaler i hjemmet hele døgnet.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål.

Butik og udstilling

Vi har egen butik med udstilling af kister, urner mv. i Ringsted og mulighed for afholdelse af samtaler i Osted.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og hente en udgave af “Min Sidste Vilje” på vores kontor. Vi fremsender også gerne en udgave med posten helt gratis.

Adresse

Vi har kontor på Byvejen 1 i Osted.

Søgade Begravelse
Byvejen 1, Osted
4320 Lejre

Telefon: 36395810
Mobil: 30154010 og 30154011
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk og brian@soegade-begravelse.dk

bedemand-osted-soegade-begravelseSøgade Begravelse, Osted

Bedemand i Osted, Niels Pedersen

Bedemand i Osted, Niels Pedersen

brian-soegade-begravelse

Bedemand i Osted, Brian Hansen