Søgade Begravelse i Næstved

Kontakt din lokale bedemand i Næstved – Niels Pedersen og Brian Hansen. Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt fra kontakt til præst til pyntning af kirken. I mere end 10 år har Niels Pedersen og Brian Hansen arrangeret begravelser og bisættelser.

Bedemand i Næstved – Telefon 36395810

Søgade Begravelse er din lokale bedemand i Næstved. Vi besvarer opkald hele døgnet, du kan trygt ringe på 36395810 eller mobil 30154010.

Søgade Begravelse hjælper gerne med kontakt til præst og kirke. Har du eller afdøde særlige ønsker, hjælper vi naturligvis også med dette.

Er der særlige forhold du ønsker at drøfte med en bedemand, er du også meget velkommen til at kontakte bedemand Niels Pedersen – hele døgnet.

Hos Søgade Begravelse ønsker vi at yde en god og ærlig service i øjenhøjde med vores klienter. Du kan læse mere om begravelser og bisættelser her samtidig med at du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Få besøg af bedemanden i hjemmet. Vi afholder gerne samtaler i hjemmet hele døgnet.

Butik og udstilling

Vi har egen butik med udstilling af kister, urner mv. i Ringsted.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og hente en udgave af “Min Sidste Vilje“. Vi fremsender også gerne en udgave med posten.

Adresse

Vi har på nuværende tidspunkt ikke kontor i Næstved, men vi afholder gerne samtaler hos dig eller på vores kontor i Ringsted.

Søgade Begravelse
Søgade 26
4100 Ringsted

Telefon: 36395810
Mobil: 30154010 og 30154011
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk og brian@soegade-begravelse.dk

Bedemand i Næstved, Niels Pedersen

Bedemand i Næstved, Niels Pedersen

brian-soegade-begravelse

Bedemand i Næstved, Brian Hansen