Søgade Begravelse i Kirke Sonnerup

Kontakt din lokale bedemand i Kirke Sonnerup – Niels Pedersen og Brian Hansen. Begravelser og bisættelser i Kirke Sonnerup. Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt fra kontakt til præst til pyntning af kirken. I mere end 10 år har Niels Pedersen og Brian Hansen arrangeret begravelser og bisættelser i Kirke Sonnerup. Vi har kontor på Hovedgaden 23 i Hvalsø.

Bedemand i Kirke Sonnerup – Telefon 36395810

Søgade Begravelse er din lokale bedemand i Kirke Sonnerup. Vi besvarer opkald hele døgnet, du kan trygt ringe på 30154010.

Søgade Begravelse i Kirke Sonnerup hjælper med alt fra kontakt til den lokale præst i kirken til bestilling af begravelseskaffe. Har du eller afdøde særlige ønsker, hjælper vi naturligvis også gerne med dette. Ring blot på 30154010 og aftal nærmere eller kig ind forbi vores kontor på Hovedgaden 23 i Hvalsø.

Hos Søgade Begravelse ønsker vi at yde en god og ærlig service i øjenhøjde med vores klienter. Du kan læse mere om begravelser og bisættelser her samtidig med at du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Er der særlige forhold du ønsker at drøfte med Søgade Begravelse, er du også meget velkommen til at kontakte Niels Pedersen.

Få besøg bedemand Niels Pedersen eller Brian Hansen i hjemmet. Vi afholder gerne samtaler i hjemmet døgnet rundt.

Niels Pedersen har været bedemand i Kirke Sonnerup området (på Hovedgaden i Hvalsø) i mange år og har et stort lokalkendskab.

Butik og udstilling

Vi har egen butik i Ringsted med udstilling af kister, urner mv.. I Hvalsø har vi mulighed for afholdelse af møder.

Du er meget velkommen til at kigge forbi butikken og hente en udgave af Min Sidste Vilje helt gratis. Vi fremsender også gerne en udgave af “Min sidste vilje” helt gratis med posten, ring blot på 30154010.

Adresse

Søgade Begravelse har kontor på Hovedgaden 23 i Hvalsø.

Telefon: 36395811
Mobil: 30154010 og 30154011
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk og brian@soegade-begravelse.dk

Bedemand i Kirke Sonnerup, Niels Pedersen

Bedemand i Kirke Sonnerup, Niels Pedersen

brian-soegade-begravelse

Bedemand i Kirke Sonnerup, Brian Hansen