Søgade Begravelse i Kirke Såby

Kontakt din lokale bedemand i Kirke Såby – Niels Pedersen. Begravelser og bisættelser i Kirke Såby. Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt fra kontakt til præst til pyntning af kirken. I mere end 10 år har Niels Pedersen og Brian Hansen arrangeret begravelser og bisættelser i Kirke Såby. Vi har kontor på Hovedgaden 23 i Hvalsø.

Bedemand i Kirke Såby – Telefon 36395811

Søgade Begravelse er din lokale bedemand i Hvalsø og Kirke Såby. Vi besvarer opkald hele døgnet, du kan trygt ringe på 36395811.

Søgade Begravelse i Hvalsø og Kirke Såby hjælper med alt fra kontakt til den lokale præst i kirken til bestilling af begravelseskaffe. Har du eller afdøde særlige ønsker, hjælper vi naturligvis også gerne med dette. Ring blot på 36395811 og aftal nærmere eller kig ind forbi vores kontor på Hovedgaden 23 i Hvalsø.

Hos Søgade Begravelse ønsker vi at yde en god og ærlig service i øjenhøjde med vores klienter. Du kan læse mere om begravelser og bisættelser her samtidig med at du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Er der særlige forhold du ønsker at drøfte med Søgade Begravelse, er du også meget velkommen til at kontakte Niels Pedersen.

Få besøg bedemand Niels Pedersen eller Brian Hansen i hjemmet. Vi afholder gerne samtaler i hjemmet døgnet rundt.

Niels Pedersen har været bedemand i Kirke Såby området (på Hovedgaden i Hvalsø) i mange år og har et stort lokalkendskab.

Butik og udstilling

Vi har egen butik i Ringsted med udstilling af kister, urner mv.. I Hvalsø har vi mulighed for afholdelse af møder.

Du er meget velkommen til at kigge forbi butikken og hente en udgave af Min Sidste Vilje helt gratis. Vi fremsender også gerne en udgave af “Min sidste vilje” helt gratis med posten, ring blot på 36395811.

Adresse

Søgade Begravelse har kontor på Hovedgaden 23 i Hvalsø.

Telefon: 36395811
Mobil: 30154010 og 30154011
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk og brian@soegade-begravelse.dk

Bedemand i Kirke Såby, Niels Pedersen

Bedemand i Kirke Såby, Niels Pedersen

brian-soegade-begravelse

Bedemand i Kirke Såby, Brian Hansen