Søgade Begravelse i Jyllinge

Bedemand i Jyllinge. 5 stjernede anmeldelser. Søgade Begravelse er din lokale bedemand i Jyllinge. Kontakt os på 36395810. Din lokale bedemand i Jyllinge – Niels Pedersen og Brian Hansen. Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt fra kontakt til præst til pyntning af kirken. I mere end 10 år har Niels Pedersen og Brian Hansen arrangeret begravelser og bisættelser i Jyllinge og omegn.

Bedemand i Jyllinge – Telefon 36395810

Søgade Begravelse er din lokale bedemand i Jyllinge. Vi besvarer opkald hele døgnet, du kan trygt ringe på 36395810.

Søgade Begravelse hjælper med alt fra kørsel med afdøde til pyntning af kirken. Er der særlige forhold du ønsker at drøfte med din lokale bedemand i Jyllinge, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Hos Søgade Begravelse ønsker vi at yde en god og ærlig service i øjenhøjde med vores klienter. Du kan læse mere om begravelser og bisættelser her samtidig med at du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Ønsker du at besøg af bedemand Niels Pedersen eller Brian Hansen i hjemmet, er du velkommen til at ringe på 36395810 døgnet rundt. Du kan få besøg af bedemanden døgnet alle årets dage i hjemmet.

Niels Pedersen (ejer og bedemand) har arbejdet som bedemand i Ringsted, Hvalsø og Roskilde området de sidste mange år og har et stort lokal kendskab. Brian Hansen har et stort lokal kendskab i Roskilde og Ringsted området.

Butik og udstilling

Vi har egen butik med udstilling af kister, urner mv. Vi fremviser gerne billeder af det store udvalg.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og hente en udgave af “Min Sidste Vilje” i butikken på Søgade 26 i Ringsted. Vi fremsender også gerne en udgave med posten.

Adresse

Vi har på nuværende tidspunkt desværre ikke kontor i Jyllinge, men vi afholder gerne samtaler hjemme hos dig.

Søgade Begravelse
Søgade 26
4100 Ringsted

Telefon: 36395810
Mobil: 30154010 og 30154011
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk og brian@soegade-begravelse.dk

Bedemand i Jyllinge, Niels Pedersen

Bedemand i Jyllinge, Niels Pedersen

Bedemand i Jyllinge

Bedemand i Jyllinge, Brian Hansen