Søgade Begravelse i Hvalsø

Bedemand i Hvalsø. Kontakt din lokale bedemand i Hvalsø. Begravelser og bisættelser i Hvalsø. Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt fra kontakt til præst til pyntning af kirken. I mere end 10 år har Niels Pedersen og Brian Hansen arrangeret begravelser og bisættelser i Hvalsø. Vi har kontor på Hovedgaden 23 i Hvalsø.

Bedemand i Hvalsø – Bisættelser og begravelser i Hvalsø – Telefon 36395811

Søgade Begravelse er din lokale bedemand i Hvalsø. Vi besvarer opkald hele døgnet, du kan trygt ringe på 36395811.

Søgade Begravelse i Hvalsø hjælper med alt fra kontakt til den lokale præst i Hvalsø Kirke og Særløse Kirke – til bestilling af begravelseskaffe. Har du eller afdøde særlige ønsker, hjælper vi naturligvis også gerne med dette. Ring blot på 30154010 og aftal nærmere eller kig ind forbi vores kontor på Hovedgaden 23 i Hvalsø.

Hos Søgade Begravelse ønsker vi at yde en god og ærlig service i øjenhøjde med vores klienter. Du kan læse mere om begravelser og bisættelser her samtidig med at du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Er der særlige forhold du ønsker at drøfte med din lokale bedemand fra Hvalsø, er du også meget velkommen til at kontakte Niels Pedersen.

Få besøg bedemand Niels Pedersen eller Brian Hansen i hjemmet. Vi afholder gerne samtaler i hjemmet døgnet rundt.

Niels Pedersen har været bedemand i Hvalsø området (på Hovedgaden i Hvalsø) i mange år og har et stort lokalkendskab.

Butik og udstilling

Vi har egen butik i Ringsted med udstilling af kister, urner mv. I Hvalsø har vi kontor med mulighed for afholdelse af samtaler.

Du er meget velkommen til at kigge forbi butikken og hente en udgave af Min Sidste Vilje helt gratis. Vi fremsender også gerne en udgave af “Min sidste vilje” helt gratis med posten, ring blot på 36395811.

Adresse

Søgade Begravelse har kontor på Hovedgaden 23 i Hvalsø.

Telefon: 36395811
Mobil: 30154010 og 30154011
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk og brian@soegade-begravelse.dk

bedemand-hvalsoe-soegade-begravelse

Søgade Begravelse i Hvalsø

Bedemand i Hvalsø, Niels Pedersen

Bedemand i Hvalsø, Niels Pedersen

brian-soegade-begravelse

Bedemand i Hvalsø, Brian Hansen