Søgade Begravelse i Herlufmagle

Bedemand i Herlufmagle. Kontakt din lokale bedemand i Herlufmagle – Din begravelsesforretning i Herlufmagle. Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt fra kontakt til præst til pyntning af kirken. I mere end 13 år har Niels Pedersen og Minna Christensen arrangeret begravelser og bisættelser i Herlufmagle og omegn.

Bedemand i Herlufmagle – Telefon 36395810

Søgade Begravelse er din lokale bedemand i Herlufmagle. Vi besvarer opkald hele døgnet, du kan trygt ringe på 36395810 eller mobil 30154010.

Bedemand Niels Pedersen og Minna Christensen hjælper med alt fra kontakt til præst til kørsel med afdøde. Er der særlige forhold du ønsker at drøfte med en bedemand, er du også meget velkommen til at kontakte Niels Pedersen eller Minna Christensen.

Hos Søgade Begravelse ønsker vi at yde en god og ærlig service i øjenhøjde med vores klienter. Du kan læse mere om begravelser og bisættelser her samtidig med at du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Ønsker du at få besøg af bedemand Niels Pedersen eller Minna Christensen i hjemmet, afholder vi gerne samtaler i hjemmet. Du kan få besøg af bedemanden i hjemmet døgnet rundt, ring blot på 30154010.

Butik og udstilling

Vi har egen butik med udstilling af kister, urner mv. i Herlufmagle. Vi fremviser gerne et stort udvalg af de forskellige typer af kister og urner.

Adresse

Du er velkommen til at besøge vores kontor i Glumsø.

Søgade Begravelse
Storegade 8
4171 Glumsø

Telefon: 36395810
Mobil: 30154010 og 93632012
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk og minna@soegade-begravelse.dk

Søgade Begravelse i HerlufmagleStoregade 8, 4171 Glumsø

Bedemand i Herlufmagle, Niels Pedersen

Bedemand i Herlufmagle, Niels Pedersen

Bedemand Minna Christensen

Bedemand i Herlufmagle, Minna Christensen