Søgade Begravelse i Bjæverskov

Bedemand i Bjæverskov. Ring døgnet rundt 36395810. Begravelser og bisættelser i Bjæverskov. Kontor midt i Bjæverskov. Kontakt din lokale bedemand Niels Pedersen og Brian Hansen. Hos Søgade Begravelse hjælper vi med alt fra kontakt til præst til pyntning af kirken. I mere end 10 år har Niels Pedersen og Brian Hansen arrangeret begravelser og bisættelser.

Bedemand i Bjæverskov – Telefon 36395810

Søgade Begravelse er din lokale bedemand i Bjæverskov. Vi besvarer opkald hele døgnet, du kan trygt ringe på 36395810 eller sende en SMS til 30154010.

Søgade Begravelse hjælper med alt fra kørsel med afdøde til pyntning af kirken. Er der særlige forhold du ønsker at drøfte med os, er du også meget velkommen til at kontakte Niels Pedersen og Brian Hansen.

Vores kontor ligger lige overfor Bjæverskov kirke.

Hos Søgade Begravelse ønsker vi at yde en god og ærlig service i øjenhøjde med vores klienter. Du kan læse mere om begravelser og bisættelser her samtidig med at du meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en prisliste udleveret.

Ønsker du at besøg af bedemand Niels Pedersen eller Brian Hansen i hjemmet, er du velkommen til at ringe på 36395810 døgnet rundt. Du kan få besøg af bedemanden døgnet alle årets dage i hjemmet.

Niels Pedersen (ejer og bedemand) har arbejdet som bedemand i Ringsted, Hvalsø, Køge og Roskilde området de sidste mange år og har et stort lokal kendskab.

Butik og udstilling

Vi har egen butik i Bjæverskov med udstilling af kister, urner mv. Vi fremviser gerne billeder af det store udvalg.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og hente en udgave af “Min Sidste Vilje” i butikken på Bjæverskov. Vi fremsender også gerne en udgave med posten.

Adresse

Søgade Begravelse
Ringstedvej 536 D
4632 Bjæverskov

Telefon: 36395810
Mobil: 30154010 og 30154011
E-mail: niels@soegade-begravelse.dk og brian@soegade-begravelse.dk

Bedemand i Bjæverskov - Søgade Begravelse

Bedemand i Bjæverskov, Niels Pedersen

Bedemand i Bjæverskov, Niels Pedersen

Bedemand i Bjæverskov

Bedemand i Bjæverskov, Brian Hansen

Bedemand i Bjæverskov - Søgade Begravelse
Bedemand i Bjæverskov